Akbaş Köyünde Muhteşem Kutlu Doğum Programı

HAK BİR SEN

Şube Haberleri
Hak BirSen Yozgat İl Başkanı Mustafa Akyüz Akdağmadeni Akbaş köyünde düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programı büyük ilgi gördü
Akbaş Köyünde Muhteşem Kutlu Doğum Programı

Çalışmalarıyla takdir toplayan Hak-Bir-Sen teşkilatları her yerde hizmet yarışına girmeye devam ediyor. Sosyal hayatın her alanında biz de varız, mesajı veren teşkilatların bu çalışmaları sadece üyeler tarafından değil, diğer sendika üyeleri tarafından da takdir ediliyor.

 

Hak-Bir-Sen Yozgat İl Başkanı Mustafa Akyüz, Akdağmadeni Akbaş köyünde düzenlediği “Kutlu Doğum Haftası” programı büyük ilgi gördü.

Programa Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berber, Genel Başkan Yardımcısı Osman Akınca, çok sayıda sendika üyesi Din görevlileri, öğrenciler vatandaşlar katıldı.

Program Hamaloğlu Camii İmam Hatibi Sadettin Tanrıverdi’nin okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Hak-Bir-Sen Yozgat İl Başkanı Mustafa Akyüz, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptıktan sonra programa teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berber kürsüye çıkarak Hz. Muhammed’in hayatından kesitler anlattı. Kutlu Doğum haftası zulme dur demenin mazlumun yanında olmanın adıdır.5 Yaşındaki Filistinli Minik çocukların ellerindeki nohut tanesi kadar taşları yahudi tanklarına atarken ezilerek şehit  düşen Ahmetlere Hasanlara sahip çıkmanın adıdır.Kadınlı erkekli bir arada oturarak haremlik ve selamlık uygulamalarda  çicek dağıtarak,etli plavların yarısı yenilip yarısı çöpe atılarak israf edilerek,diğer bir taraftan açlık ve susuzlukla mücadele veren müslüman ülkeler varken böyle gün ve geceleri düzenlemek artislikten başka bir şey değildir.Senin bir haftasında kutlu doğum etkinilği yapmak bir tarafta dursun 365 gün Peydamber Efendimiz(SAV) hayatı ile hayatımızı şekillendirmek kutlu doğumun manasını ifade eder...

Bu gün önemli bir gün, işlerinizi bıraktınız, hiçbir menfaat kaygısı duymadan Peygamber Efendimizin (sav) kutlu doğumunda bu organizasyonu tertip ederek, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın örneğini sergilediniz. Hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizi ve hepimizi Cenab-ı Allah’ın Peygamberimize komşu yapmasını ve O’nun şefaatine nail olmamızı diliyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra Minik öğrenciler tarafından okunan şiir ve ilahi dinletisi büyük beğeni topladı.

 Her yıl düzenlenen programın sponsorluğunu üstlenen İsmet Demirbilek’e Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berber plaket takdim etti. Daha sonra program Emek Camii İmamı Hatibi İdris Işık`ın duası ile sona erdi.

Davetlilere Hak-Bir-Sen Yozgat İl Başkanı Mustafa Akyüz görev yaptığı caminin bahçesinde davetlilere kutlu doğum pilavı ikram etti.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum