Berat Kandili Tebriği

HAK BİR SEN

Genel Merkez
HAK BİR SEN Genel Başkanı Ahmet BERBER Berat Kandili Tebriği yayınladı
Berat Kandili Tebriği

BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

   Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan HAK-BİR-SEN Genel Başkanı Ahmet BERBER; '' Berat Kandili, Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretine sığındığımız, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız hususi bir gecedir. Bu mübarek gecenin bize sunduğu manevi iklimde baratımızı almamızın Yüce Rabbimiz' in ilahi mesajına kulak vermekle, ahlaki erdemleri hayatımıza yansıtmakla mümkün olacağını bir kez daha anlarız.

   Öyleyse, gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, her türlü ayrılık ve ayrımcılığı,bencillik ve düşmanlığı geride bırakarak dünyaya hikmet gözüyle bakmaya çalışalım. Yaşadığımız hayatın geçici olduğunu, Allah katında kalıcı olanın ise imanımızın ve yararlı işlerimizin olduğunun farkında olalım. Etrafımıza kin ve nefret yerine, sevgi ve barış tohumları ekelim.

  Bu duygu ve düşüncelerle; kandilinizi tebrik eder,bu gecede yapılan tüm duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine,insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim'' dedi.

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum