Hak Bir Sen, 9 Üyesini Ücretsiz Umreye Gönderdi

HAK BİR SEN

Genel Merkez
Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası HAK-BİR-SEN Ülke Genelinde Dev Bir Organizasyona daha imza attı.
Hak Bir Sen, 9 Üyesini Ücretsiz Umreye Gönderdi

Atatürk Havalimanında uğurlama törenine konuşan Hak Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Berber, Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (HAK BİR SEN ) olarak, Her Yıl Üyelerimizi Ücretsiz Umreye Göndermeye Devam Ediyoruz. 2014 yılında 10 kişi, 2015 yılında ise 9 üyemizi umreye gönderdik. Sadece ücret sendikacılığı değil aynı zamanda “Etkin Hizmet ve Üretim Sendikacılığı” yapmak,  değişen şartlar içerisinde üyelerine çok değişik faydalar sağlamak, sorunun değil çözümün parçası olmak, kurumsallığa, ekip ve organizasyon ruhuna inanmak, çatışmadan yana değil, diyalogdan yana, ikna yoluyla hareket etmek, “Hakkı Hakkıyla Savunan Sendikacılık” yapaya, önümüzdeki günlerde değişik faaliyetlere imza atmaya devam edeceğiz.” ifade etti.

Başkan Berber, Umreye bugün  giden Din görevlilerden de Kâbe de ülkemizin birlik ve beraberliği için dua etmeleri ve Peygamber Efendimize selam götürmeleri konusunda söz aldık. ”dedi

İlginç çalışmalarla adını duyuran Hak Bir Sen Organizasyonu ile  umreye giden Doğubeyazıt İlçesi Eskisu Köyü İmam-Hatibi Recep Alaca Ucağa binmeden şunları söyledi; kurulduğu ilk günden itibaren Hak Bir Sen üyesi olduğunu, Yüce Mevla’m da sebatımın karşılığını bu şekilde gösterdi. Sendikamın faaliyetlerini takip ediyorum, çalışmalarını takdir ediyorum. Böyle çalıştıkları sürece desteğim devam edecektir, diğer sendikalar gibi günü kurtarmayı düşünürlerse bir gün dahi durmam istifa ederim. Çünkü sendikaları çalıştıracak, üyelerin destek ve talepleridir. Mukaddes topraklara ilk defa gideceğim. Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Rabbime şükürler olsun. Rüya gibi. Oldukça heyecanlıyım. Bu sevinci ailece yaşıyoruz. Kütahya’daki akrabalarımı ve arkadaşlarımı aradım onlarda çok sevindiler. Özellikle annem çok duygulandı, hep dua ediyordu. HAK BİR SEN bizi sevindirdi, Allah da onları sevindirsin’ ’diyerek üyelere katılımcılara ve yönetim kuruluna teşekkür etti. 

Atatürk Havalimanındaki uğurlama törenine ,Hak-Bir-Sen yönetim kurulu ve üyeleri umreye gideceklerin yakınları katıldı. 

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum