HAK BİR SEN’den Sert Tepki

HAK BİR SEN

Şube Haberleri
Hak Bir Sen Adana İl Başkanı Vedat Uşak’dan gazeteci yazar Yalçın Karayı sart ettiğtiği sözlerden dolayı sert tepki gösterdi.
HAK BİR SEN’den Sert Tepki

Hak Bir Sen Adana   İl Başkanı Vedat Uşak'dan gazeteci yazar Yalçın Karayı sarf ettiğtiği sözlerden dolayı  sert tepki gösterdi.

Otağ TV de medya iletişim programı yaparken Belediye Başkanının kilosuyla alay edip imamlara da hakaret etmiştir.. Kara Başkan Özgan'ın kilolu olduğunu ima ederek "Belediye Başkanı olmadan zayıftı kupkuruydu başkan olduktan sonra karnı İmamlar Gibi Şişti" ifadesini kullanıp mesnetsiz bir şekilde saldırıları da bulunmuştur.

Kara imamlar hakkında neden bu ifadeyi kullanmıştır. Toplumu dini sosyal psikolojik maddi manevi dünyevi ve uhrevi yönden yüceltmekten toplumun huzur ve refahı için toplumun rahatını kendi rahatına tercih eden gece gündüz vatan ve milletinin huzur mutluluk ve refahı için çalışan imamlara karşı böyle aşağılayıcı bir ifadeyi kabul edilemez buluyoruz.

Bu ifadenin altında aşağılama yatmaktadır.bu ifadede din görevlilerine düşmanlık yatmaktadır.din görevlilerini aşağılamak yatmaktadır.Bu düşüncenin altında din düşmanlığı yatmaktadır.

Sayın Kara din görevlilerinden özür dilemelidir.Eğer özür dilemezse yüzde doksan beşi Müslüman olan bu ülkemizin insanı ağzının payını verecektir

YA SEV YADA TERKET!

Ey KARA! Eğer imamları sevmiyor imamları aşağılamakla biryerlere gelmek istiyorsan,imamlar üzerinden din düşmanlığı  yapmaya devam edeceksen İsraile git.

Amerikaya git.Hindistana git.orada yine siyasetini yapabilirsin ama oradada Müslümanlar var.oradada imamlar var.Allah ise heryerde var.Hakeretin cezasını yanına bırakmıyacaktır.

HAK BİR SEN olarak sesleniyoruz.

Gazeteci yazar Yalçın Kara, Seksenbeş milyon Türkiyenin huzurunda bütün imamlardan özür dilemelisin.Hakbirsen sonuna kadar imamları ve islamı aşağılayıcı olan bu olayın takipçisi olacaktı

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum